Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Νέο επεισόδιο στο Καρανίκας-gate: Διόρισαν και την αδελφή του!

Πρωταγωνιστής και πάλι στα μέσα ενημέρωσης ο Νίκος Καρανίκας έπειτα από τον ντόρο που προκάλεσε η είδηση του διορισμού του ως σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού στο γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, φαίνεται ότι βολεύτηκε και η αδελφή του!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Δημοκρατίας η Ξανθίππη Καρανίκα, η οποία είχε εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία στις εκλογές του Μαΐου του 2012 έχει προσληφθεί από τον περασμένο Μάιο στη θέση του γραμματέως του προέδρου της ΟΛΘ Α.Ε.




Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, όταν ο πρώην πρόεδρος του ΟΛΘ και σημερινός Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Γιάννης Παντής  αναζητούσε γραμματέα για τις νέες του αρμοδιότητες, επέλεξε την κυρία Καρανίκα.

Στο κείμενο αναφέρεται ότι «η κυρία Καρανίκα προσλήφθηκε μέσω εργολαβίας, αφού προσλήψεις στον ΟΛΘ δεν γίνονται, στο πλαίσιο των λεγόμενων «εργολαβικών προσλήψεων βοηθητικών ενεργειών»».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεικτός μισθός της είναι 586 ευρώ και οι «καθαρές» απολαβές της φτάνουν τα 540 ευρώ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η κυρία Καρανίκα εδώ και χρόνια εργαζόταν σε διάφορες εργολαβίες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου