Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ποιος είναι ο… ουρανοκατέβατος υπουργός

«Άρχισα να ανησυχώ από τη μέρα που είδα την σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου», δήλωσε στον Focus fm 103,6 η Ραχήλ Μακρή.

«Με εξέπληξε η επιλογή του Δημήτρη Μάρδα, ήταν ουρανοκατέβατος», τόνισε χαρακτηριστικά. Ο Τσίπρας έφερε ανθρώπους από το κακό παλιό ΠΑΣΟΚ. Έκπληξη ήταν και το ότι ο Πάνος Καμμένος τοποθετήθηκε σε μία θέση καίρια και βασική.

Η κα. Κουντουρά αλλά και ο κ. Σταθάκης ήταν ακατάλληλα άτομα κατά τη δική μου άποψη, τόνισε χαρακτηριστικά.




Η κα Μακρή εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά Τσίπρα και Καμμένου χαρακτηρίζοντάς τους «ανίκανους κι επικίνδυνους να διαχειριστούν τις τύχες της χώρας».

«Δεν νιώθω δικαιωμένη για τη δημόσια τηλεόραση αυτή είναι μία καθεστωτική τηλεόραση έχει γίνει χειρότερη από αυτή που ήταν. Όσο είχα θεσμική αρμοδιότητα στήριζα τα Μέσα ενημέρωσης και στη δημόσια και στην ιδιωτική τηλεόραση», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τη χθεσινή συνέντευξη της κ. Κωνσταντοπούλου, η κ. Μακρή αποκάλυψε ότι γνωρίζει κι άλλα πράγματα που δεν είπε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά, «κάποια πράγματα δεν λέγονται».

Σε ότι αφορά την ένταξή της στο κόμμα της Ζωής Κωσταντοπούλου, η κ. Μακρή τόνισε πως αυτή τη στιγμή έχει άλλες προτεραιότητες και δεν γνωρίζει τα επόμενα πολιτικά της βήματα, ωστόσο έχει σχέσεις και στηρίζει την κ. Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου