Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Τι παιχνιδί έπαιξαν εναντίον του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ...διάφοροι τύποι
 
Αποκαλύψεις – “φωτιά” του Τέρενς Κουίκ στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΙ,με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία και τον “πόλεμο” που δέχεται από διάφορα κέντρα .. ο αν. Υπουργός Δικαιοσύνης και αρμόδιος για την καταπολέμηση της Διαφθοράς, Δημ. Παπαγγελόπουλος, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 ” Μεταφέροντας ένα σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», αναρωτιέμαι εάν πράγματι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούν να σταθούν μέσα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όταν κληθεί ο κ. Παπαγγελόπουλος και αρχίσει – παραπέμπω αυτολεξεί στο δημοσίευμα – «να διηγείται τι ακριβώς του εξομολογήθηκες η καταγγέλλουσα εισαγγελέας για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση του στενού συνεργάτη του κ. Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου, πώς του επιβλήθηκε η εγγύηση μαμούθ των 400.000 Ευρώ για να μην προφυλακιστεί, τι είδους παιχνίδια παίχτηκαν στην υπόθεση του Βατοπεδίου εις βάρος της παράταξης και ηγετικών στελεχών της και άλλων τινών», είπε, αφήνοντας σε αμηχανία τους συνομιλητές του, ο αντιπρόεδρος των ΑνΕλλ και παλαιό στέλεχος της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή, Τέρενς Κουίκ !!!

( Χαρακτηριστικά στο σημερινό της φύλλο η Δημοκρατία γράφει σχετικά: ” Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε χθες να απαλλάξει από τα καθήκοντά του (ως μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας) τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τοποθετώντας στη θέση του τον Μάκη Βορίδη, με ορισμένους να υπαινίσσονται ότι αυτό έχει άμεση σύνδεση με το ζήτημα Παπαγγελόπουλου και τη σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή. Να σημειωθεί πάντως ότι και οι δύο πλευρές υποστηρίζουν ότι η απόφαση ήταν κοινή συναινέσει, με δεδομένο ότι ο κ. Βορίδης είναι ο αρμόδιος συντονιστής Δικαιοσύνης. Στο παρελθόν πάντως η κυρία Τσατσάνη είχε εξαντλήσει την αυστηρότητά της (αδίκως, όπως αποδείχτηκε) στο πρόσωπο του Γιάννη Αγγέλου, στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή.”)

Το συγκεκριμένο κείμενο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ένας εκ των στενότερων σευνεργατών του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.
Δημοσιεύτηκε από Evangelos Antonaros στις Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

πηγή: http://fonaklas.blogspot.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου