Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Η νέα σέξι Τομεάρχης

τομεαρχης3ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
H Γιώτα Τριγώνη η επονομαζόμενη και «Οδοντίατρος των επωνύμων», ανέλαβε το πόστο του Τομεάρχη Δωδεκανήσων στη Νέα Δημοκρατία, στη Γραμματεία Οργανωτικού...
Ήδη, το Σαββατοκύριακο έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση, στο πλευρό του Γραμματέα Οργανωτικού Γ. Λουλουδάκη και του Περιφερειάρχη Δωδεκανήσων Ν. Μπακογιάννη, σε περιοδεία στα Δωδεκάνησα, εν όψει του Προσυνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο νησί της Ρόδου.
Η Γιώτα Τριγώνη, πρόσφατα πραγματοποίησε την πρώτη έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Athens through my eyes» που παρουσιάστηκε προ ολίγων ημερών στην Αθήνα και θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να καταλήξει στη Ζυρίχη. Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ε. Μεϊμαράκης, ο Γ. Βαρδινογιάννης, ο Στ. Κραουνάκης, πλήθος καλλιτεχνών, αλλά και αθλητών, μιας και η Γιώτα είναι παντρεμένη με τον μπασκετμπολίστα του Άρη, Λάζαρο Αγαδάκο. Σύμφωνα με το rodosalarm ότι η Γιώτα Τριγώνη ήταν υποψήφια στη Β’ Αθηνών με τον ΛΑ.Ο.Σ στις εκλογές του Μαΐου, ενώ στις εκλογές του Ιουνίου, προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία.
τομεαρχης1

τομεαρχης2 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου