Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Παπαγεωργόπουλος: Από δήμαρχος... πασαδόρος!


ΠαπαγεωργόπουλοςΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΖΩΗ             Ποινή ισόβιας κάθειρξης εκτίει στις φυλακές Διαβατών ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος αρχίζει να συνηθίζει στο νέο του πρόγραμμα και επιδίδεται σε αθλητικές ασκήσεις, παίζοντας βόλεϊ, ενώ εμφανίζεται καθαρός, χτενισμένος και ξυρισμένος...
Τρώει κανονικά το φαγητό της φυλακής, ενώ ψωνίζει και από το κυλικείο. «Δεν παίρνει σοκολάτες και γαριδάκια. Τρώει καλά και υγιεινά όσο μπορεί», λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Δημοκρατία» κρατούμενος του ίδιου ορόφου.
Ο άλλοτε 100αρης σπρίντερ, δεν έχει εγκαταλείψει τον αθλητικό τρόπο ζωής και την υγιεινή, καθώς εκτός από την καθημερινή άσκηση προσέχει ιδιαιτέρως τι τρώει, με κρατούμενο του ίδιου ορόφου να δηλώνει στην εφημερίδα: «Ψωνίζει από το κυλικείο, αλλά δεν παίρνει σοκολάτες και γαριδάκια. Τρώει καλά και υγιεινά όσο μπορεί».
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, συνεχίζει να είναι αχώριστος με τον πρώην συνεργάτη του Μιχάλη Λεμούσια, καθώς περνούν πολύ χρόνο μαζί συζητώντας και βλέποντας τηλεόραση, ενώ το μόνο παράπονο του πρώην δημάρχου είναι ότι δεν έχει γίνει εκκλησιασμός εδώ και δυο εβδομάδες λόγω επιφυλακής μετά συνεχή έκρυθμα περιστατικά σε φυλακές της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου