Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

«Χαστούκι» Καρχιμάκη στον Μαυραγάνη


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Βολές κατά του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη εξαπέλυσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης...
Ο κ. Καρχιμάκης μέσω facebook κατήγγειλε τον κ. Μαυραγάνη για αποδέσμευση δεσμευμένων καταθέσεων μεγαλοπαραβατών σε βάρος του Δημοσίου.
Μάλιστα, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι, ενημερώθηκε για τις «πρωτοβουλίες» του υφυπουργού από επιχειρηματίες που βιώνουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, οι οποίοι μίλησαν και στο κλιμάκιο της τρόικα.«Aποδεσμεύει δεσμευμένες καταθέσεις μεγαλοπαραβατών σε βάρος του Δημοσίου ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης.
Κ. Υφυπουργέ οικονομικών, μήπως μπορείτε να απαντήσετε, σε ποιες εταιρείες ,που είναι μεγαλοφοροπαραβάτες ,προβήκατε σε άρση δεσμεύσεων, εταιρικών και προσωπικών λογαριασμών σε τράπεζες; ο οικονομικός εισαγγελέας μήπως έπρεπε να ψάξει αφού συστεγάζεται στο ίδιο κτίριο με το ΣΔΟΕΚαι την επιτροπή για το ξέπλυμα χρήματος από εγκληματικές δραστηριότητες, ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ κάποιες επιχειρήσεις μεγαλοφοροπαραβατών που φέρεται να αποφασίζει ο υφυπουργός την άρση των δεσμεύσεων των λογαριασμών τους ήταν πελάτες σε εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών που λέγεται ότι ο υφυπουργός ήταν γενικός διευθυντής για φορολογικά θέματα;» είναι το μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Μιχάλης Καρχιμάκης.
Σε ένα ακόμα σχόλιο που ανάρτησε το πρωί της Τετάρτης, συνεχίζει την επίθεση εναντίον του υφυπουργού Οικονομικών, τον οποίο μάλιστα κατηγορεί ότι δεν υπέγραψε την απόφαση για τα κριτήρια αξιολόγησης Διευθυντών, προϊσταμένων και τμηματαρχών και ότι προσπάθησε να τους «σφάξει» για να «στήσει το κράτος και άλλα ύποπτα παίγνια». Συγκεκριμένα λέει: «ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ; Ενώ την ίδια περίοδο ΔΕΝ υπογράφατε την απόφαση για τα κριτήρια αξιολόγησης Διευθυντών, προϊσταμένων και τμηματαρχών; Και πήγατε να τους σφάξετε όλους με μια τροπολογία για να στήσετε το κράτος σας και αλλά ύποπτα παίγνια και ταυτόχρονα από την αναταραχή να καταρρεύσουν τα έσοδα; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ Κ.ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΜΟΔΙΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου