Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Σήμερα η κατάθεση Παπακωνσταντίνου


ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
Ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής καταθέτει, σήμερα Τετάρτη,  ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου για την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ και τους χειρισμούς του γύρω από αυτό το θέμα...

Nα επισπευθεί η ακρόασή του, αποφάσισαν τα μέλη της Επιτροπής,  έπειτα και από την επιστολή του νύν υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα προς τους οικονομικούς εισαγγελείς,
Σύμφωνα με το protothema.gr η επιστολή του Στουρνάρα, εκθέτει τον πρώην υπουργό Οικονομικών, καθώς μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «η λίστα Λαγκάρντ έφτασε στην Ελλάδα με αριθμό πρωτοκόλλου και επίσημο διαβιβαστικό από τη Γαλλία αλλά ο τότε υπουργός δεν την πρωτοκόλλησε σε κανένα αρχείο».
Να σημειωθεί δε πως μέχρι σήμερα στην Επιτροπή έχουν καταθέσει όλοι οι επικεφαλής του ΣΔΟΕ από το 2009 έως και σήμερα καθώς και ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος και αυτός «άδειασε» τον κ. Παπακωνσταντίνου για τους χειρισμούς του.
Όμως, συνολικά τα μέλη της επιτροπής συμφωνούν ότι η κρίσιμη μαρτυρία είναι αυτή του κ. Παπακωνσταντίνου τον οποίο χαρακτηρίζουν και ως «βασικό πρωταγωνιστή» της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου