Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Δεν βρήκαν τη «χρυσή τομή» στα εργασιακάΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ-ΤΡΟΪΚΑΣ
Δεν κατέληξαν σε απόφαση για τα εργασιακά Στουρνάρας και τρόικα, στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ..., καθώς οι εκπρόσωποι των δανειστών ζητούν τη συμφωνία των πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Μετά τη τηλεδιάσκεψη του υπουργού Οικονομικών με την τρόικα, ενόψει της προετοιμασίας των συνεδριάσεων της Πέμπτης και της Παρασκευής, της ομάδας εργασίας που προετοιμάζει το Eurogroup, αναμένεται να υπάρξει και νέα συνάντηση των πολιτικών δυνάμεων, η οποία όμως δεν έχει ακόμα οριστεί.
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός κατά τις τελευταίες ημέρες έχει προειδοποιήσει πως υπάρχει κίνδυνος «ασφυξίας» σε περίπτωση μη εκταμίευσης της επόμενης δόσης διάσωσης, ύψους 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, προσθέτοντας μάλιστα ότι «εάν θέλουμε να πάρουμε την δόση πριν τελειώσουν τα διαθέσιμα του κράτους πρέπει να τρέξουμε πάρα πολύ γρήγορα».
Μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών ο κ. Στουρνάρας δήλωσε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες «το πακέτο των μέτρων έχει κλείσει, έχουν γίνει πολλά θετικά βήματα στα εργασιακά, θα το φέρω στη Βουλή και ας κάνει ο Κουβελης ό,τι νομίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου