Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΝΔ: Παραίτηση Κόκκαλη υπό τις… ιαχές Μουρούτη!







Με μία επιστολή με πολλές αιχμές παραιτήθηκε ο Αλέκος Κόκκαλης από Διευθυντής του Διαγραμματειακού συντονιστικού οργάνου και υπεύθυνου κινητοποίησης του κόμματος…


Ολόκληρη η επιστολή είναι η παρακάτω:


Κύριε Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας

 Με την παρούσα επιστολή σας υποβάλλω σημερα την παραίτησή μου από την τιμητική και άμισθη θέση του Διευθυντή Διαγραμματειακού συντονιστικού οργάνου και υπεύθυνου κινητοποίησης του κόμματος.

Ευχαριστώ τους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά, Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την εμπιστοσύνη τους καθώς επίσης και τους Γραμματείς της Π.Ε., Μ .Κεφαλογιάννη, Α. Λυκουρέντζο Λ. Ζαγορίτη, Β. Μεϊμαράκη για την ειλικρινή και εποικοδομητική για την παράταξη, σχέση φιλίας, εμπιστοσύνης και συνεργασίας ,αλλά και τον Α.Παπαμιμικο που παρά τις σφοδρές συγκρούσεις μας είχαμε κοινές αγωνίες κ άγχος.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους της ΚεντρικηςΔιοικησης καθώς και τους φίλους συμμαχητές σε όλη την Ελλάδα, που πιστέψαμε και πιστεύουμε σε κοινές αρχές και μαζί αναπτύξαμε αγνές φιλίες, που σφυρηλατήθηκαν στην πυρά των αγώνων, με κούραση χαρές και λύπες.

Επί 15 χρόνια ήμουν καθημερινά παρών στην Κ.Δ., από τις θέσεις του τομεάρχη, Συντονιστή Κινητοποίησης, Αν. Γραμματέα Αγροτικού, Αρχισυντάκτη και Υπεύθυνου ύλης της Αγροτικής ενημέρωσης, Υπεύθυνο για τους Κοινωνικούς φορείς επί προεδρου Κώστα Καραμανλή, Αν. Γραμματέα Οργανωτικού, Διευθυντή Διαγραμματειακού, υπεύθυνου Κινητοποίησης επί προεδρου Αντώνη Σαμαρά και κυρίως ως βασικό οργανωτικό στέλεχος σε όλες τις περιοδείες, ομιλίες και συγκεντρώσεις και των τριών προέδρων .ενώ με εκλέγουν οι συμμαχητές μου στις πρώτες θέσεις της Π.Ε όλα αυτά τα χρόνια.

Αποχωρώ με ανάμικτα συναισθήματα, θετικά για την πορεία μου, τον αγώνα, τους συναγωνιστές και τις εμπειρίες που αποκομησα..αρνητικά για την αλαζονική και απαξιωτική συμπεριφορά της νέας ηγετικής ομάδας προς αυτούς που δεν στήριξαν τον σημερινό πρόεδρο(δείγμα οι άρσεις αποσπάσεων ).Αναλαμβάνω πλήρως τις όποιες ευθύνες μου αναλογούν για λαθη εις βάρος της παράταξης, ελπίζοντας να κάνουν όλοι το ίδιο, σε κομματικό και κυβερνητικό επίπεδο.

Παραμένω μαχητής των ιδεών μας, του κοινωνικού φιλελευθερισμού, της πατρίδας και της κεντροδεξιάς προοπτικής της Νέας Δημοκρατίας.

Σας εύχομαι καλή δύναμη, γρήγορα πρωθυπουργός και καλή φώτιση στους συνεργάτες σας. Ραντεβού στο συνέδριο μας για μια καινούρια αρχή.

Με εκτίμηση Αθήνα 25/1/2016
Αλέκος Κόκκαλης
Διευθυντής Διαγράμματειακού Συντονιστικού Οργάνου
Μέλος Π.Ε. λπ


Η παραίτηση Κόκκαλη που αναρτήθηκε στο Facebook «καταχειροκροτήθηκε» από τον κ. Μουρούτη… Τι να σημαίνει αυτό άραγε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου