Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Με ποιους πίνει τον... πρωινό καφέ ο Κυριάκος - Όλα τα ονόματα

Κάθε μέρα στις 08.30 το πρωί γίνεται η πρώτη σύσκεψη στη Συγγρού όπου παρόντες είναι ο διευθυντής του προέδρου της ΝΔ Μιχάλης Μπεκίρης,









ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Μακάριος Λαζαρίδης και ο εκπρόσωπος τύπου Γιώργος Κουμουτσάκος  ενώ συμμετέχουν ανά τακτά διαστήματα ο νέος γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιάννης Οικονόμουπου διαδέχθηκε το Νίκο Γεωργιάδη και ο αναπληρωτής γραμματέας Λευτέρης Αυγενάκης.

Αφού γίνεται μια πρώτη ανασκόπηση των ζητημάτων της ημέρας λίγο μετά τις 09.00 το πρωί στην κουβέντα μπαίνει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στον πρωινό καφέ συμμετέχουν ακόμα οι δυο αντιπρόεδροι Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης ανάλογα με τα θέματα που υπάρχουν ενώ σημαντικός είναι και ο ρόλος του προέδρου της νεολαίας του ΕΛΚ Κωνσταντίνου Κυρανάκη. Σε αρκετές περιπτώσεις έχουν προσκληθεί και τομεάρχες στη Συγγρού ειδικά αυτή την περίοδο με το ασφαλιστικό και το αγροτικό που είναι στην επικαιρότητα.

Πέρα όμως από τον «πρώτο» καφέ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της ημέρας συνεχίζει τις επαφές του με τους στενούς του συνεργάτες, Μιχάλη Μπεκίρη, Μακάριο Λαζαρίδη, Θανάση Νέζη, Κωνσταντίνο Κυρανάκη και Θανάση Μπακόλα, που επιμελείται και τις ομιλίες του.

πηγή: lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου