Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Απολαυστικός Αλέφαντος: Που πας ρε Λαφαζάνη; Εγώ να κατέβω 2,8% θα το πάρω


Τι Μέσι, τι Αλέξης Τσίπρας αν πάρουμε τα λεγόμενα του Νίκου Αλέφαντου που σύγκρινε τον πρωθυπουργό της χώρας με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Αντιθέτως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα πρέπει να αρκεστεί με τον Λαγό του Παναθηναϊκού.

Με το γνωστό απολαυστικό του ύφος, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα, μέσω της συχνότητας ΑΡΤ και την εκπομπή Sportzone.



«Πως να βγει αυτή η μάπα πρωθυπουργός;» είπε για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σημειώνοντας πως «δεν μπορεί να τραβήξει». «Δεν μπορείς να λες ο ψευτράκος. Που ρε; Στον γίγαντα πολιτικό Τσίπρα ρε; Είναι ο Μέσι και εσύ είσαι ο Λαγός του Παναθηναϊκού!»



Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας. « Πήγε να παραβγεί με τον Τσίπρα τον χαρισματικό, έχει μελετήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, καταπληκτικός, με το χέρι, στις βιντεοκασέτες σπίτι του, η φωνή καταπληκτική. Και ξεκινάς εσύ, ο Λαφαζάνης, η Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης, ο Στρατούλης; Τι ξεκινάτε ρε; Το Σταυρό σας και να λέτε ο Θεός να τον έχει καλά» είπε στην αρχή, ενώ στη συνέχεια «πάτησε» γκάζι!

«Επτά βαθμούς μπροστά από τον Μεϊμαράκη πήγε. Εσύ δεν μπήκες στη Βουλή, 2,8% εγώ να βάλω σήμερα, 2,8% θα το πάρω! Αυτοί είναι 5-10-20 συγγενείς! Την Κωνσταντοπούλου δεν την ήξερε ούτε η μάνα της. Την έμαθε, πάει τώρα. Δεν θα τη βγάζει κανένα κανάλι, θα παρακαλάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου