Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ποιος Έλληνας εφοπλιστής είναι έξαλλος με την …γελοία γραφειοκρατία;

καραβιΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΟΞΙΑΣ...
Πασίγνωστος  Έλληνας εφοπλιστής δηλώνει έξαλλος με τους χειρισμούς της Ελληνικής κυβέρνησης γύρω από τα λεγόμενα ιδιωτικά νησιά και την πώληση ή ενοικίασή τους...

Σύμφωνα με τη Σίβυλλα του Βήματος, ο κορυφαίος πλοιοκτήτης με διεθνές κύρος και πανίσχυρο στόλο μεταβίβασε μέσω κοινών φίλων στον Πρωθυπουργό κάποια πράγματα γύρω από την υπόθεση της νήσου Οξιάς. Μια υπόθεση η οποία σύμφωνα με την άποψή του θα έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό.
Ο εφοπλιστής εκνευρίστηκε όταν πληροφορήθηκε γύρω από τα εμπόδια και την «γελοία γραφειοκρατία» που αντιμετώπισε ο Εμίρης του Κατάρ Sheikh Hamad bin Khalifa Al Thani. Λίγο πριν την υπογραφή των συμβολαίων για την απόκτηση της πανέμορφης λιλιπούτειας νήσου.
Ο πλοιοκτήτης συνομιλούσε με γνωστούς και φίλους και υποστήριζε ότι γνώριζε τα πάντα γύρω από το συγκεκριμένο νησάκι. Έλεγε μάλιστα ότι είχε κάνει πολλές «βόλτες» με το γιότ του στη θαλάσσια περιοχή της Οξιάς.
«Απορώ πώς είναι δυνατόν κάποιοι άνθρωποι να δημιουργούν τέτοιου είδους προβλήματα στην πατρίδα τους» επεσήμανε.
«Η Οξιά είναι ένα μικρό νησάκι. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Το δυνατό της σημείο είναι η τοποθεσία της. Ο Εμίρης θα μπορούσε όμως με τα χρήματά του να δημιουργήσει κάτι το καταπληκτικό. Πώς αλήθεια προέκυψαν τώρα οι δασικές εκτάσεις;» αναρωτιόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου