Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η συσπείρωση στο ΠΑΣΟΚ αρχίζει από την Κρήτη…


ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Μετά από πολύ καιρό το ΠΑΣΟΚ κάνει την ίδια ώρα, παράλληλα τρεις διαδικασίες στην Κρήτη με ικανοποιητική συμμετοχή:
Ηράκλειο με Γ. Μανιάτη, Αγ. Νικόλαο με Σπ. Παπασπύρο, Ρέθυμνο με Μ. Όθωνα και τον Β. Κεκέρογλου, με την αγωνία στο Ζενίθ για το εγχείρημα, αλλά τελικά την επιτυχία του την πληρώνει αυτή τη στιγμή σε παραλιακή ταβέρνα του Ηρακλείου με άφθονη ρακί όπου επέστεψαν όλοι και συζητούν για ονόματα υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.
Στην παρέα έχει προστεθεί ο Α. Βγοντζας ενώ σε ανοιχτή επικοινωνία είναι ο Μ. Καρχιμάκης από την Ρόδο και αρκετά συνδικαλιστικά στελέχη που φέρονται να φλερτάρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ έως χθες. Μαθαίνω από τον Ματσα μου ότι ακολουθούν ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις από το «καλημέρα» του Ιανουαρίου, ενώ με την παρέα έχει ανοίξει διάλογο στενός άνθρωπος του Κ. Μητσοτάκη και προσπαθεί να την συναγωνιστεί στην ρακί ή με το κέρασμα να πάρει καμία πληροφορία για τις χαμηλόφωνες συνεννοήσεις.
Ενδιαφέρουσα ήταν η δήλωση του Σ. Παπασπύρου για το πώς σχολιάζει την κίνηση Λοβέρδου, με τον οποίο έχουν επικοινωνία, ότι «δεν σχολιάζω προσωπικές κινήσεις γιατί συμμετέχω μόνο σε συλλογικές προσπάθειες και αγώνες». Άλλη μια φιλία του Ανδρέα σε δοκιμασία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου