Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Θολό το μυαλό του...


ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ 
«Είναι θολό μήνυμα της παράταξης και εισηγούμαι να γίνει η ανακοίνωση του προγράμματος για να ξεκαθαρίσει ο προγραμματικός λόγος και οι θέσεις του κόμματος και να μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Real fm και την Κάτια Μακρή.


«Δεν νομίζω ότι το κόμμα του Καμμένου είναι απειλή για τη ΝΔ, δεν λέει τίποτα παρά μόνο γενικολογίες ο κ Καμμένος και η απάντησή μας είναι να παίρνουμε σαφείς αποστάσεις από αυτή τη λογική και να γίνουμε πολύ συγκεκριμένοι», υποστήριξε ο κ Μητσοτάκης.

Η ΝΔ θα σεβαστεί το σύνταγμα και θα διερευνήσει το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας τόνισε ο κ Μητσοτάκης απαντώντας στο ενδεχόμενο να μην κερδίσει η ΝΔ την αυτοδυναμία και ξεκαθάρισε ότι δεν συμφωνεί με την επανάληψη των εκλογών εάν δεν έχει η ΝΔ την αυτοδυναμία, παρά μόνο εάν η ΝΔ κατακτήσει 148 ή 149 βουλευτές.

«Δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται ένα υπουργός να καταργεί ένα νομοσχέδιο και να ακυρώνει το νόμο διά της πλαγίας οδού» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας τον κ. Μπαμπινιώτη και τόνισε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει δεκτό.

«Βγήκαν αρκετά αντανακλαστικά του παρελθόντος στην επιφάνεια τις τελευταίες εβδομάδες και δεν τιμά τη βουλή να περνάν νομοσχέδια πέραν των μνημονιακών υποχρεώσεων για να τακτοποιηθούν διάφορα ζητήματα», είπε ο κ Μητσοτάκης και τόνισε ότι δεν μπορεί η βουλή να λειτουργεί με τη λογική «βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε- έξι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου