Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Παραμένει πιστή η Μαριλίζα

ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ
Αυτό που προέχει είναι η χώρα», είπε στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ η αν. υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ερωτώμενη για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
Όπως είπε στο ΠΑΣΟΚ παραμένουν οι αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα τηρηθούν. Τόνισε ότι «το ποιος θα είναι ο υποψήφιος θα φανεί όταν αρχίσει η διαδικασία» και αναφερόμενη στην αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι η ΚΟ δεν μπορεί να εκλέξει αρχηγό και η συνεδρίαση έχει σχέση με άλλα θέματα.

Τόνισε παράλληλα, ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από πολιτική συζήτηση.

Αναφερόμενη στους κυρίους Βενιζέλο και Λοβέρδο, (οι οποίοι ανακοίνωσαν τη συμπόρευσή τους) είπε ότι δεν δημιουργούν κάποιο ζήτημα και οι ίδιοι στις δηλώσεις τους ήταν προσεκτικοί.

Για τον Γιώργο Παπανδρέου είπε ότι έκανε διπλή υπέρβαση και ο ίδιος έχει δρομολογήσει το ζήτημα στο ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, είπε ότι τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρει να δουν εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενη στο μισθολογικό, σημείωσε ότι το πρόβλημα ανταγωνιστικότητας δεν είναι πρόβλημα του μισθολογικού κόστους και σημείωσε ότι χρειάζεται να πείσουμε ότι η ανταγωνιστικότητα έχει σχέση με σειρά άλλων ζητημάτων και η διαπραγμάτευση πρέπει να μπει σε ευρύτερη βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου