Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Αντιδράσεις για τους Τούρκους επενδυτές στην ΑΕΚ

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ Η ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Οργή προκάλεσε στους περισσότερους φίλους της «Ένωσης» η είδηση περί ενδιαφέροντος τουρκικής εταιρείας για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ!

Στο διαδίκτυο -και όχι μόνο- οι φίλαθλοι της «Ένωσης» εκφράζουν την αντίθεση τους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θεωρώντας προσβλητικό για τον σύλλογο ακόμη και τις διαπραγματεύσεις με οποιαδήποτε τουρκική εταιρεία!
Η πρώτη οργανωμένη αντίδραση ήρθε από τον σύνδεσμο φιλάθλων στην Αμερική, που με ανακοίνωση του κάνει λόγο για... ιεροσυλία:
«Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που θέλουν τουρκική εταιρεία να ενδιαφέρεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.
Η αρχική μας έκπληξη έχει μετατραπεί σε οργή από τη στιγμή που 24 ώρες μετά κανείς από την Π.Α.Ε. δεν έχει διαψεύσει τα δημοσιεύματα αυτά. Κύριοι της διοίκησης ελπίζουμε όλα αυτά να είναι ένα μεγάλο ψέμα. Ακόμα και το να συζητάτε με τη συγκεκριμένη εταιρεία είναι ιεροσυλία.
Η Α.Ε.Κ είναι ΙΔΕΑ και έχει περήφανη ιστορία. Καλύτερα να παίζουμε στο ερασιτεχνικό παρά να πέσουμε στα χέρια αυτών που κυνήγησαν και ξερίζωσαν τους ιδρυτές της ομάδας μας από την πατρίδα τους.
Σ.Φ. ΑΕΚ ΑΜΕΡΙΚΗΣ»
Από την πλευρά της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης δεν υπάρχει ακόμη επίσημη τοποθέτηση, για ένα θέμα που η ίδια φέρεται να διέρρευσε και που έχει κάνει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου της ομάδας να «βράζει». Ενώ, ερωτηματικό αποτελεί και η στάση που θα έχει η Οriginal, αλλά και οι Supporters που πλέον κατέχουν το 25% των μετοχών της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου