Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Πάτησαν Ελλάδα οι Παγκόσμιες

Στην Αθήνα βρίσκονται τα κορίτσια της Εθνικής Πόλο που γνώρισαν την αποθέωση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η συγκίνηση περίσσευε και τα χειροκροτήματα ήρθαν ως ηθική επιβράβευση για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σαγκάης...

Περίπου 150 άτομα, κυρίως συγγενείς και φίλοι των κοριτσιών του Γιώργου Μορφέση, εκπρόσωποι της Πολιτείας, αλλά και φίλαθλοι «πολιόρκησαν» τους Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες με τα δάκρυα χαράς να δίνουν και να παίρνουν.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, ενώ την αρχηγό της Εθνικής Κική Λιόση υποδέχτηκαν τα αγαπημένα της… σκυλιά που οι δικοί της φρόντισαν να φέρουν στο αεροδρόμιο για να την υποδεχθούν.

Η αρχηγός σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 τόνισε:

«Ήταν μεγάλη προσδοκία. Το ξέρετε καλά κι εσείς οι ίδιοι το τι συμβαίνει. Κάθε φορά που έρχεται μια επιτυχία μας θυμούνται. Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Δεν έχω λόγια να εκφράσω πως νιώθω. Ο καθένας το βιώνει ξεχωριστά. Είναι τρομερό συναίσθημα».

Αναφερόμενη δε στο μέλλον, άφησε υποσχέσεις λέγοντας: «Θέλουμε κι άλλα μετάλλια και τρόπαια! Δεν σταματάμε! Θέλουμε και χρυσό στους Ολυμπιακούς! Ολοι οι αθλητές θέλουν κι άλλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου