Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ο Καμίνης εκτινάσει τα ποσοστά της "Χρυσής Αυγής"

Ενίσχυση των ακραίων και εθνικιστικών σχηματισμών καταγράφουν στο σύνολό τους, οι δημοσκοπήσεις που διενεργούνται τις τελευταίες μέρες. Όσο κορυφώνεται η κρίση, τόσο αυξάνονται τα ποσοστά των εν λόγω πολιτικών σχηματισμών. Οι δημοσκόποι καταγράφουν ανάλογη συμπεριφορά, μ’ εκείνη που έχει φανεί και σε άλλες χώρες της Ευρώπης... 

Ο μεγάλος κερδισμένος από την άνοδο των ακραίων στις εν Ελλάδι δημοσκοπήσεις, αναδεικνύεται, η «Χρυσή Αυγή». Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην Αττική, μετά την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, στο κέντρο της Αθήνας, η «Χρυσή Αυγή» παρουσιάζει σημαντική άνοδο στα ποσοστά της.

ΑΞΙΖΕΙ: Ενισχυτικά προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της θέσης της "Χρυσής Αυγής" λειτουργούν (και) οι χειρισμοί που γίνονται από τον δήμαρχο της Αθήνας, Γιώργο Καμίνη. Η συμπάθεια με την οποια αντιμετωπίζει τους μετανάστες, βοηθά τον σχηματισμό του Νίκου Μιχαλολιάκου.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Το πάλαι ποτέ αντικειμενικό ραδιόφωνο της Αθήνας, ο 98,4, έχει μετατραπεί σε φωνή των λαθρομεταναστών. Το τι ακούγεται από το πρώτο ελεύθερο ραδιόφωνο δεν περιγράφεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου