Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Διαψεύδουν συνάντηση με Δημαρά...

Ο TSILIADOROS ΣΤΙΣ... ΕΚΛΟΓΕΣ
Διέψευσαν το ΚΚΕ και η Δημοκρατική Αριστερά ότι υπήρξε συνάντηση με το Γιάννη Δημαρά, πριν εκείνος ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Αττικής, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι δεν συναντήθηκε ο ίδιος μαζί του. Την αφορμή έδωσαν οι δηλώσεις που έκανε ο υποψήφιος το πρωί, σχολιάζοντας ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, σύμφωνα με το οποίο βρέθηκε ένα βήμα από το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο Γ. Δημαράς είπε ότι...

είχε συναντήσεις με όλα τα πολιτικά κόμματα. "Ο Γ. Δημαράς, μιλώντας στο Mega και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, είπε ότι έχει συναντηθεί με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Αυτό, όσον αφορά το ΚΚΕ, είναι ψευδές. Δεν υπήρξε καμία τέτοια ή άλλου είδους συνάντηση του Γ. Δημαρά με την Αλέκα Παπαρήγα", σημείωσε το γραφείο Τύπου του κομμουνιστικού κόμματος.
"Ο κ. Δημαράς ισχυρίστηκε το πρωί στο Mega ότι συναντήθηκε με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Καμία τέτοια συνάντηση δεν υπήρξε μεταξύ του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη και του κ. Δημαρά", ανέφερε το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου