Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Σε νέα ύψη η Κορακάκη...

Ανέβηκε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης...

Στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί (4-10 Οκτωβρίου) στην Μπολόνια, βρίσκεται η Αννα Κορακάκη.








Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης καλείται να... διατηρήσει τα «σκήπτρα» από την εντυπωσιακή της εμφάνιση στους Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέϊρο στο πιστόλι 25 μέτρων, αλλά και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στο αεροβόλο 10 μέτρων, όπως έκανε και στην Βραζιλία με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Αν και το άθλημα της σκοποβολής κρίνεται στις λεπτομέρειες, η 20χρονη Κορακάκη έχει αποδείξει πως διαθέτει τις δυνατότητες να διεκδικήσει την διάκριση για άλλη μία φορά σε κορυφαία διοργάνωση, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την «αφρόκρεμα» της σκοποβολής, στην οποία πλέον κατέχει εξέχουσα θέση.

Αδιαμφισβήτητη απόδειξη, αποτελεί η πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη που διατηρεί η διεθνής ομοσπονδία για το πιστόλι 25 μέτρων. Μετά τον θρίαμβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Κορακάκη είναι επικεφαλής, ακολουθούμενη από την Κινέζα, Γινγκγινγκ Ζανγκ και την Γερμανίδα, Μόνικα Καρς την οποία νίκησε στον τελικό του Ρίο.

Παράλληλα, στην αντίστοιχη κατάταξη για το αεροβόλο 10 μέτρων, η νεαρή Ολυμπιονίκης, βρίσκεται στην 3η θέση, πίσω από την Κινέζα, Μενξούε Ζανγκ και την Ρωσίδα, Βιταλίνα Μπατσαράσκινα.

Η Κορακάκη θα «μπει στην μάχη» του παγκοσμίου πρωταθλήματος, στις 7 Οκτωβρίου συμμετέχοντας στο πιστόλι 25 μέτρων, ενώ την επομένη, θα διαγωνισθεί στο αεροβόλο 10 μέτρων...

Πηγή: topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου