Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Τέλος τα μπάνια για των υπουργών

Ο πρωθυπουργός επέστρεψε από τη διήμερη επίσκεψή του στο Κομμένο της Άρτας και το Αθαμάνιο, την ιδιαίτερη πατρίδα του και ετοιμάζει υπουργικό συμβούλιο για την επόμενη εβδομάδα.
Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να επαναφέρει σε ρυθμούς καθημερινότητας τους υπουργούς του καθώς αναμένεται ένα δύσκολο φθινόπωρο. Σύμφωνα με το real.gr η συντριπτική πλειοψηφία των υπουργών έκανε χρήση της δεκαήμερης άδειας που τους χορήγησε το Μέγαρο Μαξίμου, αν και ορισμένοι πήραν και μερικές ημέρες από τη σημαία! Ενδεικτικό είναι πως το Μέγαρο Μαξίμου ήταν χθες σχεδόν άδειο, παρότι το απόγευμα μετέβη σε αυτό ο πρωθυπουργός.

Στο υπουργικό συμβούλιο ο κ. Τσίπρας αναμένεται να δώσει εντολές και κατευθύνσεις στους υπουργούς για περισσότερη αποτελεσματικότητα στο έργο τους, ενώ το θέμα του συντονισμού της κυβέρνησης αναδεικνύεται όλο και περισσότερο ως μείζον πρόβλημα. Η κυβέρνηση θα πρέπει να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατόν τη δεύτερη αξιολόγηση, ώστε να λάβει την δεύτερη υποδόση, αλλά και να μπορέσει, κατά το δυνατόν, να ξεκινήσει τη συζήτηση για την απομείωση του ελληνικού χρέους. Και όλα αυτά με τη σκιά του κόφτη να βρίσκεται πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου