Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Το δώρο υπουργού σε Ρωσίδα καλλονή και το «σπασίμπα, γλυκούλη»

Ο παντρεμένος… ατακτούλης πολιτικός που αδιαφορεί για τους ψιθύρους πήγε με την ξανθιά Ρωσίδα  καλλονή στο κέντρο της Αθήνας για να της αγοράσει κινητό.

Είναι μοσχαναθρεμμένος με ιδιαίτερο στιλ, διαθέτει καυστικό χιούμορ και διαχειρίζεται ένα από τα κρίσιμα χαρτοφυλάκια. Διατηρεί χαμηλό προφίλ στις δημόσιες εμφανίσεις του αλλά στις ιδιωτικές αποδεικνύεται πολύ… άτακτος! «Δεν του φαινότανε» όπως θα έλεγε και ο λαός.

Σύμφωνα με την Εσπρέσσο ο υπουργός κάποιο από τα πιεσμένα μεσημέρια του πήρε την ξανθιά συνοδό του και την πήγε βόλτα για να της αγοράσει ένα δωράκι!
Τυφλός έρωτας

Μπαίνουν λοιπόν στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και αδιάφορος για τα περίεργα βλέμματα ο υπουργός προτείνει στην ξανθιά συνοδό του να διαλέξει ότι της αρέσει. Η κοπέλα Ρωσίδα, στην καταγωγή μιλούσε σπαστά ελληνικά. Οι δυο τους καταλήγουν μπροστά σε πανάκριβα smartphones με εκείνον να την κοιτά στα μάτια και εκείνη να λιώνει μπροστά στο νέο τύπου και τελευταίας τεχνολογίας κινητό…

Του ψιθύρισε στο αυτί…«σπασίμπα γλυκούλη…» την ώρα που πλήρωνε το πανάκριβο κινητό και χαμογελαστοί μπήκαν στο αυτοκίνητο. Ο πολιτικός λοιπόν είναι ερωτευμένος και δεν τον ενδιαφέρει τι λένε για αυτόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου