Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Η Ντόρα, η Όλγα και… τα γαϊδούρια! (ΦΩΤΟ)


Η μία   Όλγα Γεροβασίλη πήγαινε στο Υπουργικό Συμβούλιο, η άλλη   Ντόρα Μπακογιάννη σε συνεδρίαση κοινοβουλευτικής επιτροπής.

Κρατούσαν και οι δύο ανά χείρας τα hi tech κινητά τους.  Χαιρετήθηκαν πολιτισμένα, αλλά αμέσως μετά, ωσάν κάτι να είχε μεσολαβήσει, η Ντόρα επιτίθεται: «Δεν ξέρετε να μοιράσετε δύο γαϊδουριών άχυρα, είστε εντελώς ανίκανοι» είπε.





Η Όλγα την κοίταξε με απορία ζητώντας προφανώς να μάθει τον λόγο της επίθεσης, αλλά η Ντόρα επέμεινε: «Δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε μια κρίση, πώς να ξεχωρίσετε τους πρόσφυγες από τους μετανάστες και με την αξιολόγηση επίσης τα κάνετε θάλασσα».

Η Όλγα έπιασε μόνον το θέμα της κρίσης, λέγοντας στην Ντόρα κάτι άσχετο: «Εσείς διαχειριστήκατε σεισμούς, ενώ εμείς όχι». Η Ντόρα άρχισε να εκνευρίζεται: «Εμείς κάναμε μια ολόκληρη Ολυμπιάδα, μόνον σεισμούς;». Και προτού τελειώσει τη φράση της η Όλγα επανέλαβε: «Εμείς σεισμούς δεν διαχειριστήκαμε…». Και ωσάν πάλι κάτι να συνέβη, σταμάτησαν τη συζήτηση, χαιρετήθηκαν για άλλη μια φορά πολιτισμένα, ανέκραξαν και οι δύο ότι «μόνον οι γυναίκες θα σώσουν αυτή τη χώρα» και η κάθε μία πήρε τον δρόμο της… σύμφωνα με τον Βηματοδότη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου