Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

«Βόμβες» Καμμένου σε Μαρινάκη και Ολυμπιακό

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν μένει καθώς φαίνεται μόνο στο… ποδοσφαιρικό κομμάτι αλλά αποκτά και πολιτική διάσταση.

Η αντιπαράθεση των δύο επιχειρηματιών μπαίνει για τα καλά στην πολιτική αρένα όπως διαπιστώνει και η εφημερίδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ στο πρωτοσέλιδο της.




Στον απόηχο της σκληρής αντιπαράθεσης Σαββίδη – Ολυμπιακού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος φαίνεται να παίρνει καλώντας τον Ολυμπιακό «να ζητήσει άμεσα δημόσια συγγνώμη από τον Ιβάν Σαββίδη».

Ο Πάνος Καμμένος με δήλωση «φωτιά» εναντίον του Ολυμπιακού σημείωνε: «Η προσβολή που υπέστη ο Ποντιακός ελληνισμός στο πρόσωπο του Έλληνα του Πόντου, Ιβάν Σαββίδη, επιβάλλεται και απαιτεί άμεση επανόρθωση και δημόσια συγγνώμη τώρα».

Στο ίδιο πνεύμα η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, έκανε λόγο για «απαράδεκτους χαρακτηρισμούς».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (11/03/2016) «το ξαφνικό ενδιαφέρον για τον Σαββίδη και η επίθεση κατά του Μαρινάκη, έχει πολιτική… αφετηρία. Αξιόπιστες πήγες αναφέρουν ότι ο υπουργός Άμυνας έχει στενή σχέση με το Σαββίδη από παλιά. Λέγεται ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν πολλές φορές στο παρελθόν. Ο Πάνος Καμμένος είχε εξάλλου και επαφές με άλλους Ρώσους επιχειρηματίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου