Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

H απόλυση – βόμβα της Τατιάνας Στεφανίδου!

Η νύχτα αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη ψυχή της.

Σοκ έπαθε η Τατιάνα Στεφανίδου, όταν σηκώνοντας το ακουστικό του τηλεφώνου άκουσε στην άλλη άκρη της γραμμής να της λένε πως την… ξηλώνουν από τη θέση της παρουσιάστριας. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν εφιαλτικές…



Την αποκάλυψη για τα όσα έζησε την έκανε η ίδια προκαλώντας έκπληξη σε συνεργάτες και τηλεθεατές. Αν και κάποιοι γνώριζαν πως σε ηλικία 20 ετών ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια δελτίων στην ΕΡΤ, ελάχιστοι γνώριζαν την επεισοδιακή εξέλιξη αυτής της συνεργασίας.

Έχοντας πριν μερικές μέρες καλεσμένο στο “T@tiana Live” τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, δικηγόρο της Αντριάνας Παρασκευοπούλου, η οποία πρόσφατα “κόπηκε” από παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ1, η Τατιάνα ξέσπασε. Όχι μόνο την υπερασπίστηκε, συμφωνόντας απόλυτα με τον δικηγόρο της, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ήταν αδύνατο για την πελάτισσά του να δεχτεί να παρουσιάσει δελτίο στις έξι το πρώι, αλλά ανέφερε πως έχει ζήσει και εκείνη κάτι αντίστοιχο.

“Εμένα με είχε πάρει κάποιος τηλέφωνο και με είχε ξηλώσει τη νύχτα των εκλογών”, παραδέχτηκε για πρώτη φορά η “Τάτι”.
Εξόντωση

Φέρνοντας στο μυαλό της αυτές τις στιγμές, από τα μάτια έβγαιναν φλόγες θυμού. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή της που είχε δεχτεί ένα τόσο άδικο χτύπημα και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ.

Αυτό μάλιστα που την είχε πληγώσει περισσότερο δεν ήταν τόσο ότι θα έμενε ξεκρέμαστη, όσο το ότι τέτοιες κινήσεις γίνονται όταν οι αρμόδιοι θέλουν να εξοντώσουν επαγγελματικά έναν εργαζόμενο.

“Είναι σαφές ότι η κίνηση αυτή στοχεύει στην εξόντωση της παρουσιάστριας” ανέφερε σχετικά με την υπόθεση της Παρασκευοπούλου, τονίζοντας πως έχει αισθανθεί αυτή τη βιαιότητα στο πετσί της. Αν και στη δική της περίπτωση η αγωνία για το μέλλον της κράτησε λίγο καθώς την τοποθέτησαν σε άλλο πόστο, η Τατιάνα τονίζει πως ξέρει από μέσα τι σημαίνει για έναν σταθμό να ξηλώνονται όλοι.

“Ευτυχώς επειδή δεν άνηκα κάπου κομματικά, μετά από 2-3 μέρες το κόμμα που βγήκε με επανέφερε σε κάτι άλλο”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Όλες αυτές οι δυσκολίες την έκαναν να πεισμώσει και σήμερα μόνο τυχαίο δεν είναι πως κατέχει τον τίτλο της σιδηράς κυρίας της δημοσιογραφίας. Ωστόσο, έχοντας γνωρίσει πολύ καλά πως στον χώρο της τηλεόρασης, τα πισώπλατα μαχαιρώματα είναι υπόθεση ρουτίνας, δεν κρύβει πως αυτό που έχει απόλυτη σημασία για εκείνη είναι η οικογένειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου