Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Η μοναξιά της Άντας – Θέλει να πουλήσει το Καστρί(ΦΩΤΟ)

Να προχωρήσουν σε πώληση της μέχρι πρότινος κοινής οικογενειακής εστίας στο Καστρί προτίθενται,  σύμφωνα με δημοσίευμα,  ο Γιώργος Παπανδρέου και η Άντα Παπανδρέου, μετά την μετακόμιση του πρώην πρωθυπουργού σε σπίτι στα Δικαστικά του Σχοινιά.


Το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος αναφέρει ότι  ο πρώην πρωθυπουργός δεν δείχνει διατεθειμένος να το σκεφτεί και να επιστρέψει στην οικογενειακή εστία, ενώ και η Άντα Παπανδρέου θέλει να κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή.
Όπως επίσης υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα, η κ. Παπανδρέου βρέθηκε  στο υποθηκοφυλακείο Νέας Ερυθραίας την  Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου το πρωί, για δεύτερη φορά μέσα σε δύο 24ωρα, ενδεχομένως για να ζητήσει τους τίτλους συνιδιοκτησίας, καθώς κατέχει το 50% της οικίας, όπως αναφέρεται και στη δήλωση «πόθεν έσχες» του πρώην πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η κ. Παπανδρέου έχει επηρεασθεί ψυχολογικά από τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή,  τις οποίες προσπαθεί να ξεπεράσει με shopping therapy, ενώ ακόμη και στις εξόδους της σε cafe της Νέας Ερυθραίας είναι μόνη της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου