Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Χέστηκε (κανονικά) την ώρα της σύλληψης ο Μαυρίκος

 Η υπόθεση με την εγκληματική οργάνωση που είχαν συγκροτήσει ο ΕΚΔΟΤΗΣ της Ακρόπολις ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μαυρικος και οι δημοσιογράφοι Μουσσας και Φραγκος, έχει και τα τραγελαφικά της. 
 Σύμφωνα... με τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στην πιάτσα, λίγα λεπτά μετά την σύλληψη του, και αφού οι αστυνομικοί του είχαν φορέσει τις χειροπέδες, ο Μαυρικος, αποκάλυψε στους άνδρες της ΕΛΑΣ, ότι είχε χεστει. Όχι, δεν πρόκειται για πλάκα, αλλά για την απόλυτη αποτύπωση της πραγματικότητας. Μάλιστα, επειδή, οι αστυνομικοί δεν άντεχαν την δυσοσμία, συνόδευσαν τον εκδότη μέχρι το υπνοδωμάτιο του, προκειμένου να αλλάξει. Τελικά ο θαρραλέος Μαυρικος, έδειξε αδυναμία όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τις χειροπέδες του.
Σε ανάλογα θέση βρέθηκε και ο δημοσιογράφος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μουσσας, ο οποίος ευρισκόμενους στην ΓΑΔΑ, ζήτησε χαρτί να σκουπιστεί , αποκαλύπτοντας ότι λίγα λεπτά πριν είχε και εκείνος αντίστοιχο ατύχημα με τον συγκατηγορούμενο του Παναγιώτη Μαυρικο. Το συμπέρασμα απο τις πρώτες ώρες των φερόμενων ως εκβιαστών, είναι ότι όταν αντίκρισαν την πραγματικότητα, χεστηκαν στην κυριολεξία. Κι ακόμη δεν έχουν δει τίποτα, αφού ήδη έχουν αρχίσει να ανοίγουν στόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου