Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Δήλωση-κόλαφος! Στα 15 μου διάβασα το «Κεφάλαιο» και κατάλαβα ότι ο Μαρξ λέει βλακείες

«Στα 15 μου χρόνια απέρριψα τον κομμουνισμό, γιατί διάβασα το "Κεφάλαιο" του Καρλ Μαρξ και είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες.


Τότε είπα ότι κομμουνίστρια δεν θα γίνω ποτέ. Διαβάζω τα πάντα, από τα άπαντα του οικονομολόγου Μ. Κρίσμαν μέχρι το "Φωτιά και Τσεκούρι" του Ευ. Αβέρωφ» σημειώνει η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα, Έλλη Παπαγγελή μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής», αλλάζοντας το πολιτικό σκηνικό της χώρας με αυτή τη δήλωση- βόμβα!

Εξηγώντας, παράλληλα, την πολύ πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook σχετικά με τον υπάλληλο σεκιούριτι του ΗΣΑΠ και τη ρατσιστική του συμπεριφορά εις βάρος Αφρικανού μετανάστη, τόνισε: «Δεν νιώθω ακροδεξιά. Ανήκω στη λαϊκή Δεξιά και πιστεύω ότι η χώρα μπορεί να αντέξει μόνο ένα ποσοστό λαθρομεταναστών. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες».

Η Έλλη Παπαγγελή μίλησε και για τα εσωτερικά του κόμματός της, σημειώνοντας: «Η ΝΔ μπορεί να χωρέσει όλες τις απόψεις, από το φιλελεύθερο Κέντρο και την καθαρή Δεξιά μέχρι και τη λαϊκή Δεξιά. Εγώ δεν στήριξα Σαμαρά στις προηγούμενες εκλογές για πρόεδρο. Ψήφισα την Ντόρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου