Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ο Τέρενς Κουίκ ετοιμάζει βιβλίο με τίτλο: «Οι ντόμπροι και οι πισώπλατοι»...

Της Φωτεινής Παπαδάκη


«Οι ντόμπροι και οι πισώπλατοι». Αυτό τον τίτλο πρόκειται να δώσει ο Τέρενς Κουίκ στο βιβλίο του, που θα γραφτεί από τη συγγραφέα Λουκία Χουλιάρα και θα αφορά τους ανθρώπους που γνώρισε στη δημοσιογραφική του καριέρα αλλά και εκτός αυτής...

«Η Λουκία έχει γράψει πολλά βιβλία και μάλιστα πρόκειται να γράψει και ένα βιβλίο για εμένα», αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου «Μεταξύ μας» της Λ. Χουλιάρα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 4/7 στη Στοά του Βιβλίου.
Όπως εξήγησε ο Τέρενς Κουίκ, στο εν λόγω βιβλίο θα περιλαμβάνονται «όλοι αυτοί που γνώρισα στη ζωή μου. Από τον περιπτερά, τους εκδότες μέχρι τους έλληνες και ξένους συγγραφείς. Πρόσωπα που θα ήθελα να καταγραφούν κωδικοποιήμενα από το Α έως το Ω».
Μάλιστα, σημείωσε ότι θα δώσει στη συγγραφέα την κατάλληλη καθοδήγηση, παραθέτοντάς της όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να αποτυπωθούν επί χάρτου οι γλυκές και πικρές εμπειρίες του από την επαφή του με τους ανθρώπους.
«Καμαρώνω που θα είναι βιβλιογράφος μου η Λουκία Χουλιάρα», τόνισε και έσπευσε να υπογραμμίσει το λόγο που τον οδήγησε στην απόφαση καταγραφής των εμπειριών του: «Θέλω να δείξω στον κόσμο ποιοι είναι οι ντόμπροι και ποιοι οι προδότες όπως εγώ τους ένιωσα», είπε χαρακτηριστικά.
Σίγουρα, η ανακοίνωση του κ. Κουίκ προκαλεί αίσθηση και απορία για το ποιους άραγε θα… μνημονεύει ο γνωστός δημοσιογράφος στο βιβλίο του!
Ίδωμεν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου