Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Κεδίκογλου: Θρασύδειλες οι συνεχιζόμενες επιθέσεις κατά συγγενικών μου προσώπων


Κεδίκογλου-γκαζάκιαΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ                                               Λάβρος κατά των ατόμων που κρύβονται πίσω από την επίθεση στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος...
΄
«Οι συνεχιζόμενες θρασύδειλες επιθέσεις εναντίον συγγενικών προσώπων είναι εξωφρενική» δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή την επίθεση στο «αφύλακτο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, σπίτι του αδερφού του.
«Η επαναλαμβανόμενη τρομοκράτηση νηπίων είναι εξοργιστική. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος πρέπει να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές, χωρίς καμία παραφωνία αυτή τη φορά» τονίζει ο κ. Κεδίκογλου.
Υπενθυμίζουμε ότι σοβαρή ανησυχία προκαλεί στις αρχές η νέα εμπρηστική ενέργεια στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσπώπου, επι της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη στο Λόφο του Στρέφη.
Αυτή τη φορά οι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο της πολυκατοικίας ο οποίος εξεράγη μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και η Αντιτρομοκρατική.
Η ανησυχία της ΕΛΑΣ έχει χτυπήσει κόκκινο καθώς μία μέρα νωρίτερα εκδηλώθηκε τρομοκρατική ενέργεια στην οικία του εφοπλιστή Τσάκου στην Ακρόπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου