Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Τώρα θυμήθηκε ο Χρυσοχοίδης ότι ο κόσμος πεινάει


χρυσοχοιδης-αισιοδοξος
«ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης στο Αχελώος tv, χαρακτήρισε πετυχημένα τα βήματα που ακολούθησε η ελληνική κυβέρνηση για την στήριξη και σταθεροποίηση της οικονομίας και για την αποφυγή της εξόδου από το ευρώ, επισημαίνοντας πως «η σταθεροποίηση είναι μια διαρκής προσπάθεια που γίνεται και δεν σταματάει με την καταβολή των δόσεων ή κάποιες ενθαρρυντικές δηλώσεις απ' έξω»...
Ο κ. Χρυσοχοίδης δήλωσε επίσης ότι είναι αναγκαίο να υπάρξουν άμεσα αναπτυξιακά μέτρα προκείμενου να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, ενώ υπογράμμισε ότι η χώρα χρειάζεται άμεσα επενδύσεις και ιδιωτικοποιήσεις, προκειμένου «να μην υπάρξουν θύματα από την φτώχεια και ειδικότερα για να μην καταδικαστεί μια ολόκληρη γενιά νέων ανθρώπων».
Εν συνεχεία εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η κυβέρνηση θα λύσει όλα αυτά τα προβλήματα μέσα στο επόμενο εξάμηνο με αποτέλεσμα την γρήγορη ανάκαμψη αντί της μακροχρόνιας ύφεσης, από την οποία «θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι από την φτώχεια και κοινωνικά μια ολόκληρη γενιά».
Τέλος ο κ. Χρυσοχοίδης δήλωσε πως είναι αισιόδοξος για την πορεία της τρικομματικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι παρά τα όποια προβλήματα θα «δώσει τελικά απάντηση», ενώ παράλληλα τάχθηκε υπέρ της στενής διαχείρισης του κυβερνητικού σχήματος από τον Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου