Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

“Έσφαξε” με το βαμβάκι τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κεδίκογλου

Σιμος-κεδικογλου!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
“Οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν τίποτα καλό να περιμένουν από τον ΣΥΡΙΖΑ” κατέληξε στη δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου  σχολιάζοντας τις δηλώσει που έκανε νωρίτερα ο Πάνος Σκουρλέτης...
σχετικά με τις επενδύσεις στη χώρα μας και το καυτό θέμα στης ΑΟΖ μετά την επίσκεψη του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ.
Αναλυτικότερα τόνισε:
“Θα περίμενε κανείς ότι  ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε συνειδητοποιήσει πλέον ότι δεν πρέπει να διαφημίζει την εχθρότητά του σε ενδιαφερόμενους επενδυτές. Επίσης, θα περίμενε κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της αξιοποίησης  της ελληνικής  ΑΟΖ μέσα σε πλαίσιο ασφάλειας και σταθερότητας. Θα περίμενε, τέλος, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε αρχίσει να μαθαίνει πώς λειτουργούν τα ευρωπαϊκά όργανα. Δυστυχώς αποδεικνύεται και πάλι, ότι οι πολίτες δεν έχουν τίποτα καλό να περιμένουν από τον ΣΥΡΙΖΑ”     Σχολιάζοντας δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πάνου Σκουρλέτη  σχετικά με τις επενδύσεις στη χώρα μας και το θέμα της ΑΟΖ μετά την επίσκεψη του Προέδρου της Γαλλικής  Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε: «Θα περίμενε κανείς ότι  ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε συνειδητοποιήσει πλέον ότι δεν πρέπει να διαφημίζει την εχθρότητά του σε ενδιαφερόμενους επενδυτές. Επίσης, θα περίμενε κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της αξιοποίησης  της ελληνικής  ΑΟΖ μέσα σε πλαίσιο ασφάλειας και σταθερότητας. Θα περίμενε, τέλος, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε αρχίσει να μαθαίνει πώς λειτουργούν τα ευρωπαϊκά όργανα. Δυστυχώς αποδεικνύεται και πάλι, ότι οι πολίτες δεν έχουν τίποτα καλό να περιμένουν από τον ΣΥΡΙΖΑ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου