Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Η Άσλεϊ έχει το πάνω χέρι!


ΆσλεϊΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΓΥΜΝΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ!                                      Μπορεί να γεννήθηκε στην Καλιφόρνια εν έτη 1989, αλλά μεγάλωσε στο νησί Oahu της Χαβάι...

Ξέρει πολύ καλά πώς να λικνίζεται σε χαβανέζικους αισθησιακούς ρυθμούς μια που είναι και χορεύτρια, αλλά η μεγάλη της επιτυχία ήρθε…από πού αλλού;
Από τo περιβόητο Playboy! Είναι η τελευταία Playmate της δεκαετίας που μας πέρασε, δηλαδή Δεκεμβρίου του 2010 και η Playmate Αυγούστου 2011.
Σε ερώτηση που της έκαναν αν γνωρίζει εάν την έχουν απατήσει, εκείνη απάντησε: «Πιθανώς να έχει συμβεί….όμως οι γυναίκες είναι περισσότερο ικανές να απατήσουν το ταίρι τους, απλά έχουν την εξυπνάδα να μην το δείξουν ή να καυχηθούν γι’ αυτό μετά».
Η αμέσως επόμενη ερώτηση φυσικά που έγινε στην Άσλεϊ  ήταν, αν εκείνη έχει απατήσει ποτέ κάποια σχέση της και εκείνη χωρίς δισταγμό απάντησε: «Δεν θυμάμαι να ΜΗΝ έχω απατήσει κάποιο αγόρι μου! Όταν σε κάποιον αρέσει το σεξ, τόσο πολύ όσο εμένα, το να απατήσεις το σύντροφό της είναι αναγκαίο κακό και κάποια στιγμή καταλήγει και σπορ! Εγώ πιστεύω ότι αν υπήρχε κάποιο τέτοιο σπορ θα είχα ένα μετάλλιο στο τσεπάκι!»
Ας απολαύσουμε όμως την όμορφη πρασινομάτα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου