Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Ο Λαφαζάνης «αδειάζει» τον… ΣΥΡΙΖΑ


«ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ»
Της… κακομοίρας γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ενώ ο Στρατούλης δήλωνε πως «είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε με πρώτο μέλημα την μονομερή διαγραφή του χρέους», ο Λαφαζάνης έριξε τη… βόμβα!
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε χαρακτηριστικά στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1: «Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε», «αδειάζοντας» επί της ουσίας τόσο το ίδιο το κόμμα όσο και τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν κρύβει πως θέλει εκλογές.
Η δήλωση Λαφαζάνη σήμανε… συναγερμό στην Κουμουνδούρου και εκτιμήσεις λένε πως όσα είπε, δεν ήταν τυχαία. Άλλωστε, απομένουν μόλις λίγοι μήνες μέχρι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα επιδιώξει ένα ενιαίο κόμμα.
Ως επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν είναι σύμφωνος με αυτό το ενδεχόμενο.
Και ενώ ο κ. Λαφαζάνης υποστήριζε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δε μπορεί να κυβερνήσει, ο Δημήτρης Στρατούλης δήλωσε στο ΣΚΑΙ πως «θέλουμε και ξέρουμε και μπορούμε να κυβερνήσουμε. Θα αξιοποιήσουμε την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης, θα στηρίξουμε τους αγώνες του λαού για να μην περάσει το πακέτο μέτρων, είναι όρος επιβίωσης του λαού και της χώρας».
Αν δεν περάσουν τα μέτρα και δεν έχει τη δεδηλωμένη η κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει θέμα, για να έρθει νέα κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ με μονομερή διαγραφή του χρέους, είπε επίσης ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου