Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Χωρίζουν Κέιτι Πέρι - Ράσελ Μπραντ

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΩΜΙΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ASSOCIATED PRESSΕίναι οριστικό! Χωρίζει τελικά το διάσημο ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2010, η Κέιτι και ο Ράσελ, οι οποίοι ζούσαν έναν θυελλώδη έρωτα και χτύπησαν ακόμα και το ίδιο τατουάζ για να το γιορτάσουν...


Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο πολυτάλαντος Ράσελ Μπραντ φαίνεται πως αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα στο γάμο τους τον τελευταίο καιρό, ενώ οι φήμες οργίαζαν πως το ζευγάρι είχε έναν πολύ μεγάλο καυγά την ημέρα των Χριστουγέννων. Έκτοτε όλοι τους παρακολουθούσαν και αίσθηση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι η Κέιτι Πέρι άλλαξε τα αρχικά της σχέδια να πάει στην Κορνουάλη για να περάσει τις γιορτές με τον άντρα της και προτίμησε να πάει στην Χαβάη με φίλους. Λίγες μέρες μετά ο Ράσελ Μπραντ κυκλοφόρησε χωρίς την βέρα του και οι φήμες για επικείμενο χωρισμό φούντωσαν.

Σήμερα ο Ράσελ Μπραντ με μια σύντομη δήλωσή του στο Associated Press επιβεβαίωσε τον χωρισμό : «Δυστυχώς εγώ και η Κέιτι τερματίζουμε τον γάμο μας. Πάντα θα την λατρεύω και ξέρω πως θα μείνουμε φίλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου