Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

«Καρφιά» Σημιτικών κατά Γιώργου και Βενιζέλου...

Βγαίνουν σιγά σιγά απο το «καβούκι» τους οι Σημιτικοί του ΠΑΣΟΚ, ρίχνοντας τα καρφιά τους κατά του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και του Βαγγέλη Βενιζέλου... Χαρακτηριστικά ήταν τα όσα είπε ο Νίκος Χριστοδουλάκης την Κυριακή στο Mega...

O πρώην υπουργός εξέφρασε την κάθετη αντίθεσή του με την οικονομική πολιτική που ακολουθείται και με το πρόγραμμα ΕΕ – ΔΝΤ, ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί το πλαίσιο μέσα στο οποίο γίνεται η δημοσιονομική εξυγίανση.Υποστήριξε επίσης ότι πρέπει να υπάρχουν αυστηροί στόχοι, που θα αποφασίζονται όμως από την εκλεγμένη κυβέρνηση και την πολιτεία.

Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι απαράδεκτο για μία χώρα να ελέγχεται μέσα σε ευρωπαϊκό περιβάλλον με τον τρόπο που γίνεται στην Ελλάδα και να επιβάλλονται αυτά τα μέτρα σε κατάσταση ύφεσης.

“Καμία οικονομία δεν βγήκε από ύφεση 4% και 5% με μεταρρυθμίσεις όπως το άνογμα των επαγγελμάτων” είπε, προσθέτοντας ότι η μεταρρύθμιση για τα φορτηγά ήταν καλή αλλά δεν υπήρξε πρόοδος στο επιχειρηματικό πεδίο, γιατί υπάρχει καθεστώς ύφεσης που δεν ευνοεί την ανάπτυξη.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Παράλληλα με τις δηλώσεις των πρώην κορυφαίων υπουργών του Σημίτη, λέγεται ότι στο παρασκήνιο πραγματοποιούνται και... μυστικά δείπνα, κατά τη διάρκεια των οποίων συζητούν τα εσωτερικά τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου