Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ελεύθεροι οι τέσσερις ύποπτοι για τη Marfin

Ελεύθεροι αφέθησαν οι τέσσερις ύποπτοι που προσήχθησαν χθες στη ΓΑΔΑ, ύστερα από αστυνομικές έρευνες για τον εμπρησμό στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin στην οδό Σταδίου πέρυσι το Μάιο, που στοίχισε τη ζωή τριών ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και μια εγκύου γυναίκας...Οι προσαχθέντες πήραν προθεσμία για να δώσουν ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτοι στα μέσα της εβδομάδας στην Κρατική Ασφάλεια.

Η δικογραφία για την υπόθεση θα σταλεί στον εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα ασκήσει δίωξη εις βάρος τους και για ποιες κατηγορίες.

Στο μεταξύ, ο ένας από τους υπόπτους, ηλικίας 36 χρόνων, θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο με την κατηγορία της οπλοκατοχής, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν ένα κλομπ, ένα τόξο και μια σφεντόνα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση της Αστυνομίας βρισκόταν σε εξέλιξη από το πρωί της Παρασκευής και συμμετείχαν δεκάδες αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία στηρίζονταν κυρίως σε οπτικό υλικό από τις κάμερες στην περιοχή της οδού Σταδίου, όπου σημειώθηκε η εμπρηστική επίθεση στην Marfin Bank και ταυτόχρονα στο κατάστημα Ιανός, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση.

Εκεί φαίνεται μια ομάδα που βγήκε από το μπλοκ των αντιεξουσιαστών και διασπάστηκε σε δυο μέρη, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει μαρτυρίες και καταθέσεις που οδηγούν στα ίδια συμπεράσματα για πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται στις επιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου