Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Το "μαγαζάκι" του Αγίου Κοσμά

Πηγή Δεβετζή, Μιρέλα Μανιάνι, Αθανασία Τσουμελέκα, Βαλέριος Λεωνίδης, Βίκτωρας Μήτρου, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Δημοσθένης Ταμπάκος μερικά ονόματα Ολυμπιονικών που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, χωρίς να το δικαιούνται, επιβαρύνοντας το ελληνικό Δημόσιο και αφήνοντας έξω... νέους αθλητές που έχουν ανάγκη στέγης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον τύπο, το προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά έχει μετατραπεί σε κέντρο αλληλοεξυπηρέτησης μεταξύ των ομοσπονδιών και των πολιτικών, ενώ στους ξενώνες του διαμένουν εκτός των πρώην Ολυμπιονικών, και προπονητές, των οποίων η διαμονή, ούτως ή άλλως δεν επιτρέπεται. 

Στους ξενώνες εμφανίζονται να φιλοξενούνται αθλητές που έχουν τιμωρηθεί για ντόπινγκ, άλλοι που έχουν τερματίσει την αθλητική καριέρα τους ή δεν είναι πλέον στις εθνικές ομάδες, αθλητές που διαμένουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ή και στο εξωτερικό

Υπάρχουν μάλιστα φόβοι ότι αρκετά δωμάτια χρησιμοποιούνται από άσχετους που τα έχουν παραλάβει από τους πρώην ενοίκους τους, χωρίς να γνωρίζει τίποτε η διοίκηση του Κέντρου!

Η διαμονή όλων αυτών στοιχίζει εφτακόσιες χιλιάδες ευρώ ετησίως, ενώ την ίδια στιγμή το “νέο αίμα” του αθλητισμού, μάταια αναζητά ένα χώρο, για να αποκτήσει βάση στην Αθήνα για τις προπονήσεις.

Στο πως ακριβώς θα "διώξουν" όσους πλέον δεν δικαιούνται στέγασης στον Άγιο Κοσμα είναι ένα θέμα που δεν έχει βρει λύση εδώ και πέντε χρόνια με αλλεπάλληλα"μπαλάκια" ΣΕΓΑΣ προς τη Διοίκηση των εγκαταστάσεων και τούμπαλιν.

Χάος, μπάχαλο, άνδρο ανομίας, όπως θέλετε πείτε το κατάντημα των εστιών των "κορυφαίων αθλητών" όπως βαπτίστηκε το συγκεκριμένο συγκρότημα στον Άγιο Κοσμά όταν δημιουργήθηκε... και τώρα χρησιμοποιούνται για εξυπηρετήσεις, "δανεικά" και "χρωστούμενα" πάντα στην πλάτη μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου