Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Πάει για... κουπί ο Γιώργος

Καινούριο... κανό φαίνεται ότι αγόρασε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, που είναι γνωστός λάτρης του αθλήματος, το οποίο παρολίγον να τον θέσει σε πολύ σοβαρό κίνδυνο πριν από δυο καλοκαίρια.
Το καινούργιο του απόκτημα κοστίζει περί τα 1.000 Ευρώ, είναι ντιζαϊνάτο, επαγγελματικών προδιαγραφών και ο πρωθυπουργός...το προμηθεύτηκε από τον καθηγητή φυσικής αγωγής Β. Μπουτσορή με τον οποίο μάλιστα προπονείται στο άθλημα!

Η γνωριμία του 53χρονου καθηγητή Φυσικής Αγωγής με τον Γιώργο Παπανδρέου κρατάει ήδη τρία χρόνια. Τον γνώρισε όταν τυχαία πέρασε από το κατάστημα του με είδη κωπηλατικής στην Κηφισιά και έδειξε ενδιαφέρον για το άθλημα του καγιάκ. 

O πρωθυπουργός βρέθηκε και πάλι στο κατάστημα πριν από λίγες ημέρες, αμέσως μετά την επιστροφή του από τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών και ζήτησε από τον κ. Μπουτσορή να ξεκινήσουν προπονήσεις στο καγιάκ εν όψει του Πάσχα αλλά και του καλοκαιριού. 

Μάλιστα, μετά από σχετική κουβεντούλα των δυο τους σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το άθλημα και γενικότερα ο αθλητισμός στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός ενθουσιάστηκε και είπε στον καθηγητή: «Σκέφτομαι να σε αξιοποιήσω κάπου όπου θα μπορείς να κάνεις όλα αυτά που σκέφτεσαι πραγματικότητα».

Μη γελάτε... και τη Μπιρμπίλη στο γυμναστήριο την γνώρισε... ποιος ξέρει ίσως αύριο να είναι η σειρά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου