Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Οι Λαυρεντιάδης - Κυριακίδης πουλάνε Flash και Espresso

Απο parapolitika.gr

Παρά τις διαψεύσεις δυσκολεύουν εξαιρετικά τα πράγματα στον Όμιλο Κυριακίδη. Μετά το κλείσιμο των περιοδικών εντείνεται η φημολογία που θέλει τους Κυριακίδη - Λαυρεντιάδη να βρίσκονται σε συζητήσεις για την πώληση τόσο του ραδιοφωνικού σταθμού Flash, όσο και της εφημερίδας «Espresso». Η ανακοίνωση της ΝΕΠ, που εκδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ενέτεινε την σχετική φημολογία. Λογικό, από την στιγμή που το μόνο που ξεκαθάριζε ήταν ότι δεν πρόκειται να κλείσουν τα συγκεκριμένα Μέσα...





Η αλήθεια είναι ότι οι Λαυρεντιάδης - Κυριακίδης θέλουν να ξεφορτωθούν το συντομότερο δυνατόν τις ζημιογόνες επιχειρήσεις. Και, ο Flash, όπως και τα κανάλια «Spoρt tv» και «Κ-10» ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία, αφού καταγράφουν (μόνο) ζημιές.



"ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ" 5 ΕΚ. ΕΥΡΩ Ο FLASH



Από την ημέρα που πέρασε στα χέρια του Κυριακίδη ο ραδιοφωνικός σταθμός Flash έχει μπει "μέσα" περίπου 5 εκ. ευρώ. Ο επιχειρηματίας δεν δείχνει διατεθειμένος να πετάξει άλλα λεφτά! Γι' αυτό και σκέφτεται σοβαρά να βρει αγοραστή για να τον πουλήσει.



ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ESPRESSO



Ενδεικτική του προβληματισμού που υπάρχει στο στρατόπεδο Κυριακίδη είναι η απόφαση σχετικά με τις περικοπές όσον αφορά τις προσφορές στο Κυριακάτικο, αλλά και στα "κομμάτια" που αγόραζαν από εξωτερικούς συνεργάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου