Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Η Μαρία Σαράφογλου για το τελευταίο δελτίο του Mega: «Ένιωσα ένα κενό στο στομάχι, δάκρυσα»

Η Μαρία Σαράφογλου την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου εκφώνησε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του Mega. Η δημοσιογράφος φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Down Town και μίλησε στη Φανή Πλατσατούρα για τα συναισθήματα της, όταν παρουσίασε το τελευταίο δελτίο του μεγαλύτερου καναλιού.

«Εκείνη την ημέρα, αν και όλοι υποψιαζόμασταν ότι θα είναι το τελευταίο δελτίο του σταθμού, κανείς δεν μπορούσε να το αποδεχθεί. Ούτε εγώ ήθελα να το πιστέψω. Μια ιστορία 27 ετών σε ένα κορυφαίο κανάλι, ναυαρχίδα της ενημέρωσης, δεν σβήνει ξαφνικά ένα μεσημέρι. Το πρωί, λοιπόν, όταν μου είπαν οι συνάδελφοι -στο εξωτερικό δελτίο όπου καθόμασταν- ότι επιδόθηκαν οι επισχέσεις εργασίας και μάλλον θα παρουσιάσουμε τελευταίο δελτίο, ένιωσα ένα κενό στο στομάχι μου και δάκρυσα», δήλωσε η Μαρία Σαράφολγου.

Τι απαντά σε όσους -ειδικά μέσα από αναρτήσεις στα social media- έδειξαν να χαίρονται με το κλείσιμο του Mega;

«Είναι ασύλληπτο το μίσος που καλλιεργήθηκε και διοχετεύτηκε για το Mega. Αν διαφωνείς με την ενημέρωση που προσφέρει ένα μέσο, αλλάζεις κανάλι, δεν πανηγυρίζεις όταν κλείνει και μένουν στον δρόμο περισσότερες από 500 οικογένειες. Αυτός ο ρεβανσισμός που ξεχειλίζει στα ανώνυμα σχόλια του διαδικτύου είναι ντροπιαστικός. Δυστυχώς η κρίση, αντί να ενώσει, δίχασε, και τροφοδότησε τον κανιβαλισμό σε όλα τα επίπεδα. Ευτυχώς, όμως, κατέρριψε και πολλούς μύθους που έντυναν βολικά κάποια πολιτικά επιχειρήματα», απάντησε η δημοσιογράφος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου