Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε το νέο ΤΕΛΕΙΟ gadget του Snapchat

Η υπηρεσία αποστολής άμεσων μηνυμάτων Snapchat, ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση ενός πρωτότυπου gadget, ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου με ενσωματωμένη κάμερα. Η διάθεση της συσκευής, η οποία θα φέρει την ονομασία Spectacles (γυαλιά), θα ξεκινήσει αργότερα αυτό το έτος, ενώ η τιμή της θα φτάνει τα 130 δολάρια.


Ο ιδρυτής του Snapchat, Έβαν Σπίγκελ, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι τα γυαλιά θα διατεθούν σε περιορισμένο αριθμό, ενώ χαρακτήρισε το gadget ως «παιχνίδι». Τα γυαλιά θα έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν μέχρι και 30 δευτερόλεπτα βίντεο κάθε φορά που ενεργοποιείται η ενσωματωμένη κάμερα.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των Spectacles, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης, ότι αλλάζει το όνομά της σε Snap. Η απόφαση αυτή της εταιρείας υπογραμμίζει τη φιλοδοξία της να προχωρήσει πέρα από την υπηρεσία ανταλλαγή μηνυμάτων, ένα προϊόν ωστόσο που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στους νέους.

Το περασμένο Σάββατο η Snap διέθεσε κάποιες περιορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία των γυαλιών. Η μπαταρία της συσκευής θα έχει διάρκεια ζωής περίπου μία ημέρα μέχρι την επόμενη φόρτιση, ενώ ένα φωτάκι στο μπροστινό μέρος των γυαλιών θα ειδοποιεί τους περαστικούς ότι ο χρήστης έχει ενεργοποιήσει τη λειτουργία εγγραφής. «Θα είμαστε εγκρατείς με τη διάθεσή και την προώθησή τους», δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο Σπίγκελ. «Θα πρέπει να κατανοήσουμε αν αυτή η συσκευή ταιριάζει στις ζωές των ανθρώπων και να δούμε πόσο τους αρέσει», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου