Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Μπουτάρης για Μητσοτάκη: «Θεωρώ πως είναι ο καλύτερος από όλους»

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονικης συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην πόλη.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε στον… οίκος του ο δήμαρχος και στην συνέχεια ανηφόρισαν στον τρίτο όροφο όπου βρίσκεται στο γραφείο του.






«Με τις σκάλες και τα πόδια;» ρώτησε τον πρόεδρο της ΝΔ ο Γιάννης Μπουτάρης. Τελικά πήραν το ασανσέρ!

Στη συνάντηση Μητσοτάκη -Μπουτάρη συμμετείχαν ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος, ο γραμματέας Λευτερης Αυγενάκης και η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ, Βίκυ Ευταξά και ο δημοτικού σύμβουλος Σωκράτης Δημητριάδης.

Από το δήμο Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στη σύσκεψη οι αντιδήμαρχοι: Έλλη Χρυσιδου, Λίνα Λιάκου, Νίκος Φωτίου, Καλυψώ Γούλα, Πέρρος Λεκάκης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Σύμφωνα με ποσά ανοικοίνωσαν Μητσοτάκης και Μπουτάρης συζήτησαν για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης που ειναι πολλά, ενώ για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν έκρυψε την προτίμησης του στον πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας πως είναι ο καλύτερος γιατί ξέρει δημόσια διοίκηση.

Οι δυο άνδρες ξεκαθάρισαν βέβαια πως προέρχονται απο διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσας, ενώ επισκέφτηκε και το μουσείο της Μητρόπολης.

karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου