Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Τα μυστικά του Τσίπρα ενόψει ΔΕΘ

Το ταμείο είναι… μείον εδώ και καιρό. Αυτό όμως δεν εμπόδισε προεκλογικά τον πρωθυπουργό να υπόσχεται πράγματα που εκ των υστέρων φάνηκε ότι είναι αδύνατο να υλοποιήσει. Πως θα κινηθεί όμως ο κ. Τσίπρας στην εφετινή ΔΕΘ; Τι λαγούς θα βγάλει πάλι από το καπέλο του;






Στα φετινά εγκαίνια της ΔΕΘ τα περιθώρια για εξαγγελίες παροχών είναι μηδενικά. Υπό αυτές τις συνθήκες, σύμφωνα με τα Νέα, ο πρωθυπουργός θα επιδιώξει περισσότερο να μεταφέρει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, με αιχμή τις διαβεβαιώσεις για επιστροφή στην ανάπτυξη, την έναρξη των επίσημων συζητήσεων για τη ρύθμιση του χρέους καθώς και τη δίκαιη κατανομή του όποιου κοινωνικού μερίσματος προκύψει με το τέλος του υφεσιακού κύκλου για την ελληνική οικονομία.

Παράλληλα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι φάκελοι με τον απολογισμό και τις εκκρεμότητες των υπουργείων θα λειτουργήσουν ως ένα βαθμό και ως εκθέσεις αξιολόγησης των υπουργών, παίζοντας το ρόλο τους και στην ανασχηματισμό που έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζεται από τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου