Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Μεγάλη έκπληξη στη ΝΔ: Ποιος κορυφαίος πρώην υπουργός μένει εκτός ψηφοδελτίων;

Κι όμως, είναι αλήθεια.














Πρώην κορυφαίος υπουργός, ο Γιάννης Μιχελάκης, θα μείνει εκτός πολιτικού νυμφώνος στις προσεχείς εκλογές, όποτε αυτές γίνουν…

Ένα άρθρο του στο προσωπικό του site, με πολιτικές αιχμές κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στάθηκε αφορμή για το ξεσκαρτάρισμα που εδώ και καιρό επιδιώκει και δρομολογεί στη «γαλάζια» παράταξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Το άρθρο που ενόχλησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αναδείκνυε και καυτηρίαζε τη στάση σιωπής της ηγεσίας της παράταξης απέναντι στην υπόθεση της κακουργηματικής δίωξης του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Γεωργίου.

Το εν λόγω άρθρο αναδημοσίευσε στην προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Με την «έκπτωση» Μιχελάκη από τις λίστες της ΝΔ στις επόμενες εκλογές αδειάζει περισσότερο το ψηφοδέλτιο της «γαλάζιας» παράταξης στη Β΄ Αθηνών και έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τη δυνατότητα να «μπολιάσει» τη «γαλάζια» λίστα στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας με νέα πρόσωπα, πιο κοντά στη δική του πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου