Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Καταγγελία φωτιά από την Αραμπατζή – Τι της είπε κρυφά στο τηλέφωνο υφυπουργός

«Φωτιές» ανάβει στην κυβέρνηση η βουλευτής της ΝΔ κα Φωτεινή Αραμπατζή με την αποκάλυψη – καταγγελία που έκανε κατά του  υφυπουργού Τάσου Πετροπούλου.

Πιο συγκεκριμένα ενώ είχε προγραμματιστεί να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση της  για την σύνταξη των αγροτών ο κ. Πετρόπουλος επικαλέστηκε φόρτο εργασίας και δεν εμφανίστηκε στη Βουλή.

Ωστόσο η κυρία Αραμπατζή ζήτησε το λόγο από τον προεδρεύοντα Δημήτρη Κρεμαστινό και αναφέρθηκε σε χθεσινό διάλογο που είχε με τον κ. Πετρόπουλο καταγγέλλοντάς τον: «Χθες ανερυθρίαστα  σε συνομιλία που είχα μαζί του μου δήλωσε ότι δεν θα έρθει ποτέ να απαντήσει στην ερώτηση μου  γιατί όπως μου είπε έχει απαντήσει σε συναφή ερώτηση αλλού βουλευτή. Και σα να μην έφτανε αυτό μου πρόσθεσε ότι έχει πολλές δουλειές πιο σημαντικές να κάνει από το να  άπαντα συνέχεια τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις».

Η κα Αραμπατζή σχολιάζοντας την συμπεριφορά του κ. Πετροπούλου μίλησε για  υποβάθμιση του κοινοβουλευτικού ελέγχου και προσβολή του κοινοβουλίου  που έχουν  ξεπεράσει κάθε όριο και πρόσθεσε ότι η συμπεριφορά του  είναι απαράδεκτη, αλαζονική και εξόχως αντικοινοβουλευτική.

Αποστάσεις από τον κ. Πετρόπουλο κράτησε και ο Δημήτρης Κρεμαστινός λέγοντας πως δεν Προβλέπεται όταν ένας υπουργός απαντά σε ερώτηση ενός βουλευτή να μην απαντά και σε άλλου όταν το θέμα είναι συναφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου