Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ηχηρή απουσία από την παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ – Όλο το παρασκήνιο

Συζητήσεις προκάλεσε η απουσία του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Κουμουτσάκου από την παρουσίαση του υπό διαμόρφωση κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ που έκανε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.Στο πάνελ εκτός από τον πρόεδρο της ΝΔ, κάθονταν ακόμα ο Κωστής Χατζηδάκης, υπεύθυνος για το πρόγραμμα και ο Μακάριος Λαζαρίδης, διευθυντής του γραφείου Τύπου.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη περίπτωση που απουσίαζε ο Κουμουτσάκος αλλά δεν σύνηθες σε μια παρουσίαση και μάλιστα του προγράμματος να απουσιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι ευχαριστημένος με το επικοινωνιακό του επιτελείο και στο στόχαστρο είναι και ο Κουμουτσάκος.

Πάντως δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο το γεγονός πως η επιλογή του βουλευτή της Β΄ Αθήνας ανήκει στον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος που φαίνεται να είναι αποφασισμένος να αλλάξει τις λανθασμένες τοποθετήσεις και σε άλλα πόστα.

Όπως αναφέρει το 15minutes.gr το σίγουρο είναι ότι έρχονται και άλλες αποχωρήσεις εκτός από προσθήκες, που θα κάνουν θόρυβο και μάλιστα μεγάλο αφού ο Μητσοτάκης δεν δείχνει να αστειεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου