Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

«Πόλεμος» Μπακογιάννη – Αντωνοπούλου – Σκληρή απάντηση από τον Περιφερειάρχη

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ξέσπασε μεταξύ της αναπληρώτριας υπουργού Ράνιας Αντωνοπούλου και του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη για τις προσλήψεις στα κέντρα υποδοχής προσφύγων.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση για τις 2.297 προσλήψεις μέσω του ΟΑΕΔ για τη στελέχωση των δομών υποστήριξης των προσφύγων, ο Κώστας Μπακογιάννης σχολίασε:


Στο σχόλιο του περιφερειάρχη απάντησε με δελτίο Τύπου η κα Αντωνοπούλου:

«Δεν υπάρχει κανένας αποκλεισμός των δομών υποστήριξης των προσφύγων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπως αναληθώς ισχυρίζεται ο κ. Μπακογιάννης», επισημαίνεται σε δελτίο Τύπου της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου, στο οποίο διαψεύδονται οι καταγγελίες του Κώστα Μπακογιάννη περί αποκλεισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

«Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, παρότι υποστηρίζει ότι το προσφυγικό είναι εθνική υπόθεση πάνω από κόμματα και σκοπιμότητες, η δήλωση του αποδεικνύει το αντίθετο, ακολουθώντας πιστά την αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ που συνδυάζει το μελόδραμα και την παραπληροφόρηση», αναφέρεται, μεταξύ άλλων στο δελτίο Τύπου.

Μετά την επίθεση της Ράνιας Αντωνοπούλου ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου