Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Κοντομηνάς

Απίστευτο και όμως ελληνικό… παρενέβη ο πρόεδρος του ALPHA Δημήτρης Κοντομηνάς στον αέρα του Happy Day, της πρωινής εκπομπής του σταθμού και τους τα «έψαλε» γιατί δεν συμφωνούσε με αυτά που έλεγαν.

Στην εκπομπή πρόβαλαν ένα θέμα για την ιδιωτική πρωτοβουλία και την υγεία. Ο Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε μια άποψη και άναψαν τα αίματα με τον Δήμο Βερύκιο. Η εκπομπή κόπηκε, πήγε σε διαφημίσεις και όταν επέστρεψαν ζήτησε να παρέμβει στον αέρα ο πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς.
«Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα με εσάς δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου», είπε ο πρόεδρος του ομίλου Demco.

«Κύριε πρόεδρε, αν μου επιτρέπετε», έλεγε η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον κ. Κοντομηνά να τη διακόπτει με ένταση λέγοντάς της: «Μη μιλάς, άσε να τελειώσω». Ο πρόεδρος του Alpha απαρίθμησε την τραγική κατάσταση στον χώρο της υγείας και τόνισε ότι δεν έπρεπε να μιλήσουν άσχημα για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που έρχεται να καλύψει τα κενά του κράτους

«Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη. Και από τον Δημήτρη και εσύ», είπε στον Δήμο Βερύκιο.

«Κύριε πρόεδρε, επιτρέψτε μου κι εμένα να δικαιολογήσω τον συνεργάτη μου», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τι να δικαιολογήσεις; Τα αδικαιολόγητα; Αυτή την ντροπή την έφαγα στη μούρη μου σήμερα», απάντησε ο κ. Κοντομηνάς. «Επιτέλους, σταμάτα να μιλάς απέναντι μου ρε. Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα, σας προσέχουμε, έχετε κάθε μέρα τον μισθό σας και με κάνατε και ντράπηκα σήμερα», συνέχισε.

«Ντροπή σας, γεια σας! Με τέτοιους ανθρώπους δεν θα πάει μπροστά η Ελλάδα», είπε ο πρόεδρος του Alpha πριν κλείσει η γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου