Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Απίστευτη δήλωση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Η Ελλάδα έσωσε το χρεοκοπημένο ΔΝΤ!

«Κοιτάξτε, παίζονται παιχνίδια. Το ΔΝΤ, το οποίο το σώσαμε. Η Ελλάδα το έσωσε, ήταν χρεοκοπημένο και μπαίνοντας στο ελληνικό πρόγραμμα, να πω ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από το 2013», ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.









Μιλώντας το πρωί της Μ. Τετάρτης η κ. Αυλωνίτου, είπε ότι το ΔΝΤ μαζί με τον Σόιμπλε, ο οποίος μιλάει στο δικό του ακροατήριο, θέλουν να παρατείνουν το πρόγραμμα.
«Υπήρχαν και οι διαρροές, που δείχνουν ότι παρατείνοντας την προθεσμία για να συμφωνήσουν, θα αναγκαστούμε να πάμε σε έξτρα μέτρα», ανέφερε η κ. Αυλωνίτου.
«Ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει έκτακτη Σύνοδο Κορυφής. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από το 2015», πρόσθεσε η κ. Αυλωνίτου, «Τότε, πραγματικά ήμασταν μόνοι μας, αυτή τη στιγμή όμως έχουμε συμμάχους. Υπάρχουν συμμαχίες. Και με τη Γαλλία, και με την Ιταλία, και με την Πορτογαλία και με τον Γιούνκερ, ο κ. Ντάισελμπλουμ βγήκε και είπε ότι προχωράμε, άρα λοιπόν δεν είμαστε μόνοι μας αυτή τη φορά, Ας τα βρουν το ΔΝΤ με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Το πρόγραμμα προχωράει», σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή; 15minutes.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου